Inschrijfformulier

Met het invullen van deze inschrijving ga je akkoord met de gekozen overeenkomst en heb je alles naar waarheid ingevuld. Tevens stem je in met de geldende tarieven en de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op de website. Nadat de inschrijving binnen is, nemen wij telefonisch of per email contact met je op om deze te bevestigen.
Kies je meest belangrijke doel uit.
Maak je keuze
Svp datum noteren, dan gaat de lessenkaart of het abonnement in. Startdatum traject bij PT in overleg.
Bekijk de tarieven op de website.
Abonnement op basis van minimaal 6 mnd looptijd. Betaling van het abonnement verloopt via automatische incasso. Startend op de 1e van de kalendermaand. Restant naar rato.
Vul gehele IBAN in.
Lessenkaart via iDeal. Een lessenkaart is bedoeld voor het volgen van groepslessen.
Verschil tussen de trajecten: Lifestyle = training, voeding, mindset. Performance = specifiek doel voor jezelf, een marathon, bruiloft of ander event met einddatum. Vitaliteitscoaching = Lifecoaching, in harmonie met jezelf, dier, plant en planeet.
Vul gehele IBAN in.
Alleen bij keuze C PT Traject. Minimaal 48 uur van te voren op te geven. Tijdstip is in overleg en dient nog te worden bevestigd.
Met het invullen van deze inschrijving ga je akkoord met deze overeenkomst en heb je alles naar waarheid ingevuld. Tevens stem je in met de geldende tarieven en de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op de website. Nadat de inschrijving binnen is, nemen wij contact met je op. Alle persoonlijke gegevens worden discreet behandeld en uitsluitend aangewend waarvoor ze bedoeld zijn.
=
error: Content is protected !!