MOOVZ Nieuws

Deventer 22/04/20Helaas is de periode dat we gesloten moeten blijven verlengd tot in elk geval 20 mei. Dat betekent niet dat we bij de pakken neer zitten. We hebben vanaf het begin al meteen de koe bij de horens gepakt en zijn gestart met online lessen en trainingen op Facebook, Skype en later ZOOM te bieden aan onze Members. Het online lesrooster omvat structureel maar liefst 13 unieke LIVE Lessen waarbij geen enkele les hetzelfde is! Dit gaat als een speer, Members zijn er superblij mee en blijven fit!

Vooral bij de ZOOM lessen hebben mensen het idee dat het lijkt alsof ze echt fysiek in de les staan! Echter is dit niet alles. Exclusief voor onze Members bieden wij het virtuele trainingsplatform Fitsnacks aan om hen te voorzien van extra beweegondersteuning middels kortdurende behapbare workouts, zodat je deze op elk moment van de dag kunt doen; van moderne dans tot kantoorworkouts, van 50+fit tot zwangerschapsyoga en van meditatiesessies tot Boxfight. En natuurlijk hebben we met Virtuagym een breed aanbod voor wat betreft HOME Workout schema’s. Vanuit beweegoogpunt hebben we tevens wekelijks een functionele MOVE of korte Challenge! Voor de Members die lekker willen dansen, hebben we zelfs wekelijks een gloednieuwe Choreo!

Momenteel doen we er nog een schepje bovenop doen doordat we het aanbod langzamerhand uitbreiden met opnames van de lessen uit het rooster die we binnen onze Virtuagym Community plaatsen. Hierdoor kunnen Members het altijd terugkijken, zelfs zonder Facebook! En tenslotte, omdat ik vind dat saamhorigheid zeker niet onbelangrijk is, zullen we aankomende week starten met een wekelijks supergezellig, swingend of sportief online MOOVZ spel om samen te spelen!

Voor de mensen die geen lid zijn, maar wel nieuwsgierig naar wat we te bieden hebben, doe mee met onze LIVE lessen via ZOOM! Meld je aan en krijg toegang tot onze meest populaire groepslessen ZUMBA en STRONG!

Lodia

Deventer 16/03/20

closedHallo lieve Members,

Zoals zondag 15 maart is medegedeeld tijdens de persconferentie hebben wij als sportclub helaas ook fysiek onze deuren moeten sluiten tot in elk geval 6 april. We zijn daarom genoodzaakt om uit te wijken naar alternatieven om onze diensten toch aan te blijven bieden. Gelukkig zijn er online mogelijkheden beschikbaar, waaronder een besloten Facebook groep ‘MOOVZ Members’ en vanaf volgende week ook LIVE lessen voor Members en niet-Members!

We begrijpen dat de beleving uiteraard niet zoals in de ‘echte wereld’ zal zijn, maar hopen toch op jullie begrip en medewerking in deze situatie. Uiteraard doen we ons best om te zorgen dat jullie toch het meeste uit de lessen en trainingen kunnen halen. Wij wensen de overige getroffen branches veel succes en sterkte toe en voor iedereen vooral een goede gezondheid.

Lodia

 

error: Content is protected !!