Overstapservice

Ben je elders lid, maar overweeg je de stap te maken naar MOOVZ? Klik voor meer info hieronder en lees meer over onze Overstapservice!

Overstapservice

Je sport nu nog ergens anders, maar zou in het nieuwe jaar de overstap naar MOOVZ willen maken? Met onze speciale overstapservice maken we het je graag makkelijk én voordelig!

Op vertoon van je opzegbewijs (bevestiging van de sportlocatie) die in januari 2023 afloopt, kun jij in dezelfde maand GRATIS bij MOOVZ sporten!

Wat moet je hiervoor doen?

  1. Boek je infogesprek met gratis proefles in (vergeet niet bij bijzonderheden te vermelden dat je gebruik zou willen maken van de overstapservice).
  2. Woon het gesprek bij en volg de proefles van je keuze
  3. Besluit je binnen 24 uur na je gesprek of les voor een abonnement te gaan, dan sport je in januari gratis bij MOOVZ! Liever een lessenkaart? Dan krijg je 4 gratis credits.

Dacht je al een tijdje over om bij ons langs te komen, dan is dit je kans! Wacht niet langer, plan jouw proefles met een infogesprek en profiteer daarna van onze Overstapservice als je besluit lid te worden! Hopelijk tot snel bij MOOVZ!

error: Content is protected !!