Personal Training

Een stok achter de deur, welk doel je ook hebt

Je hebt een doel. Je wenst te werken aan je gezondheid. Misschien wil je afvallen of aankomen. Strakker in je vel zitten of je conditie verbeteren. Of je lichaam versterken om kans op blessures te verminderen. Of je gewoon lekker fit voelen. Misschien wil je weer overzicht krijgen in je leven. Weer regie terugpakken. Minder stress. En bij je doel heb je gewoon een stok achter de deur nodig. En tools om het vol te houden. Dan kan persoonlijke coaching en/of training logische keuze zijn.

MOOVZ PT Trajecten

De PT trajecten bij MOOVZ:

Performance training – Lifestyle Coaching – Vitaliteitscoaching – Prenatale Coaching

Afhankelijk van jouw doel en wensen kies je een Personal Trainings traject van 3,6 of 12 maanden uit. Er is een hoofddoel en een aantal subdoelen die we als mijpalen stellen, zodat er sneller succes wordt geboekt en dan ook resultaat te zien is. Het traject wordt verdeeld in 3 blokken van 4 weken (3 mnd), 8 weken (6 mnd) of 12 weken (1 jr).

PT omvat

Het PT Traject bij MOOVZ omvat:

– all-in traject met start- en voortgangstesten
eindtesten en -metingen
– beweegscan, belastingscan of/en voedingscan
– integraal plan training, voeding en leefstijl
– coachings- en motivatiesessies naar behoefte
– incl. onbeperkt gebruik van faciliteiten
– reserveer app en exclusieve toegang tot PT-portal
– PRO-member met monitoren voeding en training
– progressief beweeg-/trainingsplan
– voedingsplan met evt. weekmenu
– personal training sessie 1x of 2x per week

Informatiegesprek Personal Training

Welk PT-traject je ingaat, wordt in overleg met jou bepaald tijdens een intakegesprek. Als je nog niet zeker weet of Personal Training iets voor je is, plan dan een informatiegesprek in. We nemen de tijd om te bekijken wat het beste bij je past en aansluit op je wensen.


Bij MOOVZ is Personal Training flexibel in te plannen; dit betekent dat er ook buiten de openingstijden kan worden ingepland. Je kunt een traject aangaan voor een periode van 12 of 24 weken.


Het meest belangrijke vinden wij dat je een gedegen indruk krijgt van wat MOOVZ je kan bieden. Niet alleen qua aanbod, maar ook qua sfeer, service en gevoel. Klik daarom op de TITEL hierboven en vraag een informatiegesprek aan, geheel vrijblijvend.

Wat clienten zeggen