Personal Training

Een stok achter de deur, welk doel je ook hebt

Je hebt een doel. Je wenst te werken aan je gezondheid. Misschien wil je afvallen of aankomen. Strakker in je vel zitten of je conditie verbeteren. Of je lichaam versterken om kans op blessures te verminderen. Of je gewoon lekker fit voelen. Misschien wil je weer overzicht krijgen in je leven. Weer regie terugpakken. Minder stress. En bij je doel heb je gewoon een stok achter de deur nodig. En tools om het vol te houden. Dan kan persoonlijke coaching en/of training logische keuze zijn.

MOOVZ PT Trajecten

De PT trajecten bij MOOVZ:

Performance training – Lifestyle Coaching – Vitaliteitscoaching

Afhankelijk van jouw doel en wensen kies je een Personal Trainings traject van 3,6 of 12 maanden uit. Er is een hoofddoel en een aantal subdoelen die we als mijpalen stellen, zodat er sneller succes wordt geboekt en dan ook resultaat te zien is.

Tarieven vanaf EUR 35 per 30 minuten.

Voorbeeld Traject

Een voorbeeld van een Traject Lifestyle Coaching:

– integraal plan training, voeding en leefstijl
– 1 of 2 sessies per week
– training en coaching- traject met start- en voortgangstesten
– inclusief eindtesten en -metingen
– beweegscan, belastingscan of/en voedingscan
– voedingsplan met evt. weekmenu
– exclusieve toegang tot onze kennisgroepen
– PRO-member met monitoren voeding en training

Informatiegesprek Personal Training

Welk PT-traject je ingaat, wordt in overleg met jou bepaald tijdens een intakegesprek. Als je nog niet zeker weet of Personal Training iets voor je is, plan dan een informatiegesprek in. We nemen de tijd om te bekijken wat het beste bij je past en aansluit op je wensen.


Bij MOOVZ is Personal Training flexibel in te plannen; dit betekent dat er ook buiten de openingstijden kan worden ingepland.


Het meest belangrijke vinden wij dat je een gedegen indruk krijgt van wat MOOVZ je kan bieden. Vraag daarom een informatiegesprek aan, geheel vrijblijvend. Klik hiervoor op de titel!

Wat clienten zeggen

error: Content is protected !!