Personal Training

Een stok achter de deur, welk doel je ook hebt

Je hebt een doel. Je wenst te werken aan je gezondheid. Misschien wil je afvallen of aankomen. Strakker in je vel zitten of je conditie verbeteren. Of je lichaam versterken om kans op blessures te verminderen. Of je gewoon lekker fit voelen. Misschien wil je weer overzicht krijgen in je leven. Weer regie terugpakken. Minder stress. En bij je doel heb je gewoon een stok achter de deur nodig. En tools om het vol te houden. Dan is Personal Training een logische keuze.

PT Traject 3, 6 of 12 maanden

Afhankelijk van jouw doel en wensen kies je een Personal Trainings traject van 3,6 of 12 maanden uit. Ik zal het traject op jou afstemmen (personaliseren) middels een gefaseerde aanpak waarbij we doelen stellen, per fase testen uitvoeren en tussentijds evalueren, zodat sneller kan worden bijgestuurd, successen worden behaald en uiteraard resultaten worden geboekt en behouden.

Los tarief: EUR 37,50 per 30 minuten
Traject: pakketprijs afhankelijk van wensen
Plan een vrijblijvend intakegesprek in.

Een voorbeeld van een PT Traject

– integraal plan training, voeding en leefstijl
– 1 of 2 sessies per week
– train- en coachsessies
– start-, tussentijdse en eindtesten en -metingen
– beweegscan, belastingscan of/en voedingscan
– voedingsplan met gepersonaliseerd weekmenu
– kennis, tips & tools om je doel te behalen en te behouden

Informatiegesprek Personal Training

Welk PT-traject je ingaat, wordt in overleg met jou bepaald tijdens een intakegesprek. Als je nog niet zeker weet of Personal Training iets voor je is, plan dan een informatiegesprek in. We nemen de tijd om te bekijken wat het beste bij je past en aansluit op je wensen. Bij MOOVZ is Personal Training flexibel in te plannen; dit betekent dat er ook buiten de openingstijden kan worden ingepland. Het meest belangrijke vinden wij dat je een gedegen indruk krijgt van wat MOOVZ je kan bieden. Vraag daarom een informatiegesprek aan, geheel vrijblijvend. Dan weet je zeker waar je aan toe bent.

Wat clienten zeggen

error: Content is protected !!