MOOVZ infogesprek en/of proefles

Via dit formulier plan je een informatiegesprek in (A) of een proefles met een informatiegesprek (A + B). Je kunt ook zonder gesprek een losse proefles volgen van EUR 12,00 (B). Let op: Minimaal 3 dagen van te voren aan te vragen ivm planning en drukte! Aanvragen minder dan 3 dagen van te voren geeft geen garantie op een plek. Meld je tijdig af indien je niet onverhoopt niet kunt, zodat we ook iemand anders je plek kunnen geven.

Plan je proefles of/en informatiegesprek!

Minimaal 48 uur van te voren inplannen!
Een proefles of gesprek dient minimaal 48 uur van te voren aan te worden gevraagd. Aanvragen minder dan 48 uur van te voren geeft geen garantie op een plek. Een losse proefles is mogelijk voor EUR 12 per les. Word je lid, dan wordt het verrekend met je lidmaatschap.

A - Info over het lesaanbod -

Kies jouw dag uit. We zullen telefonisch contact met je opnemen voor het plannen van een gesprek. Het informatiegesprek plus een korte rondleiding duurt circa 20 minuten als je de informatie op onze website reeds hebt doorgenomen.

B - Proefles -

Als je voor een abonnement wenst te gaan, kies je voor A en B. Laat je goed informeren door ons, zodat je zeker weet dat MOOVZ bij je past.
Een losse proefles kan gevolgd worden voor EUR 12,00 per les. We verrekenen dat met je lidmaatschap indien je lid wordt. Plan je er een infogesprek bij, dan is de proefles gratis. We zijn gesloten op de volgende feestdagen: zaterdag 27 april Koningsdag, zondag 5 mei Bevrijdingsdag, donderdag 9 mei Hemelvaartsdag en zondag 19 mei 1e Pinksterdag.

C - Intakegesprek Personal Training

Je kiest voor C als je Personal Training wenst en voor een op maat gemaakt traject wilt gaan. Tijdens het intakegesprek voor Personal Training gaan we samen kijken naar jouw doelen, wensen en behoeften. We kijken of MOOVZ een gericht aanbod kan bieden om hier samen mee aan de slag te gaan. We maken een globaal plan van aanpak dat bij jou en jouw situatie en doelen past. Aan het eind van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hoe je met plezier aan de slag kan om jouw wensen om te zetten naar werkelijkheid.
Het intakegesprek plus rondleiding duurt circa 45 minuten als je de informatie op onze website reeds hebt doorgenomen. We nemen telefonisch contact op voor het maken van de afspraak.

Tot slot zouden we graag nog enkele gegevens van je willen vragen.

Deze gegevens worden alleen voor dit doeleinde aangewend. Wacht op de bevestiging. Je ontvangt deze per mail of je wordt gebeld. Je leeftijd is ter controle.
Zijn er geen bijzonderheden, noteer dan NVT
Alle persoonlijke gegevens worden discreet behandeld en uitsluitend aangewend waarvoor ze bedoeld zijn.
=
error: Content is protected !!