MOOVZ infogesprek en/of proefles

Via dit formulier plan je een informatiegesprek in (A) of een proefles met een informatiegesprek (A + B). Je kunt ook zonder gesprek een losse proefles volgen van EUR 12,00 (B). Let op: Minimaal 48 uur van te voren aan te vragen ivm planning en drukte! Aanvragen minder dan 48 uur van te voren geeft geen garantie op een plek.

Plan je proefles of/en informatiegesprek!

Minimaal 48 uur van te voren inplannen!
Een losse (fysieke) live proefles is mogelijk voor EUR 12 per les. Word je lid, dan wordt het verrekend met je lidmaatschap.

A - Info over het lesaanbod -

Kies jouw dag uit. Wij komen vervolgens met een voorstel voor een aantal tijdstippen. Het informatiegesprek plus rondleiding duurt circa 20 minuten als je de informatie op onze website reeds hebt doorgenomen.
Geef ter controle de datum nogmaals aan.

B - Proefles -

Een losse proefles kan gevolgd worden voor EUR 12,00 per les. We verrekenen dat met je lidmaatschap indien je lid wordt. Plan je er een infogesprek bij, dan is de proefles gratis.

C - Intakegesprek Personal Training

Tijdens dit intakegesprek gaan we samen kijken naar jouw doelen, wensen en behoeften. We kijken of MOOVZ een gericht aanbod kan bieden om hier samen mee aan de slag te gaan. We maken een globaal plan van aanpak dat bij jou en jouw situatie en doelen past. Aan het eind van het gesprek weet je waar je aan toe bent en hoe je met plezier aan de slag kan om jouw wensen om te zetten naar werkelijkheid.
Kies jouw dag uit. Wij komen vervolgens met een voorstel voor een aantal tijdstippen. Het intakegesprek plus rondleiding duurt circa 45 minuten als je de informatie op onze website reeds hebt doorgenomen.
Geef ter controle de datum nogmaals aan.

Tot slot zouden we graag nog enkele gegevens van je willen vragen.

Deze gegevens worden alleen voor dit doeleinde aangewend. Je ontvangt een bevestiging per mail of je wordt gebeld. Je leeftijd is ter controle.
Zijn er geen bijzonderheden, noteer dan NVT
Alle persoonlijke gegevens worden discreet behandeld en uitsluitend aangewend waarvoor ze bedoeld zijn.
=
error: Content is protected !!