MOOVZ infogesprek en/of proefles

Via dit formulier plan je een informatiegesprek in (A) of een proefles met een informatiegesprek (A + B). Je kunt ook zonder gesprek een losse proefles volgen van EUR 12,00 (B). Let op: Minimaal 48 uur van te voren aan te vragen ivm planning en drukte! Aanvragen minder dan 48 uur van te voren geeft geen garantie op een plek.

Plan je proefles of/en informatiegesprek!

Minimaal 48 uur van te voren inplannen!
Een losse (fysieke) live proefles is mogelijk voor EUR 12 per les. Word je lid, dan wordt het verrekend met je lidmaatschap.

A - Info over het lesaanbod -

Kies jouw dag uit. Wij komen vervolgens met een voorstel voor een aantal tijdstippen. Het informatiegesprek plus rondleiding duurt circa 20 minuten als je de informatie op onze website reeds hebt doorgenomen.
Geef ter controle de datum nogmaals aan.

B - Proefles -

Een losse proefles kan gevolgd worden voor EUR 12,00 per les. We verrekenen dat met je lidmaatschap indien je lid wordt. Plan je er een infogesprek bij, dan is de proefles gratis.

C - Intakegesprek Personal Training

Tijdens dit informatiegesprek kan je je wensen en behoeften kenbaar maken en krijg je te horen of we je daarin kunnen voorzien. We maken een globaal plan van aanpak van het programma wat het beste bij je past zodat je weet waar je aan toe bent.
Kies jouw dag uit. Wij komen vervolgens met een voorstel voor een aantal tijdstippen. Het intakegesprek plus rondleiding duurt circa 45 minuten als je de informatie op onze website reeds hebt doorgenomen.
Geef ter controle de datum nogmaals aan.

Tot slot zouden we graag nog enkele gegevens van je willen vragen.

Deze gegevens worden uitsluitend voor dit doeleinde aangewend. Je ontvangt een bevestiging per mail of je wordt gebeld. Je leeftijd is ter controle.
Zijn er geen bijzonderheden, noteer dan NVT
Alle persoonlijke gegevens worden discreet behandeld en uitsluitend aangewend waarvoor ze bedoeld zijn.
=
error: Content is protected !!