Lodia

Lodia

Managing Director / Vitaliteitscoach / Personal Trainer / Groepslesdocent

Biography:

Hoi! Mijn naam is Lodia. Ik ben de trotse oprichter, eigenaar en manager van MOOVZ, de Women Only Gym in Deventer. Als Personal Trainer, groepslesdocent, Lifestyle Coach en Vitaliteitscoach probeer ik vrouwen in hun kracht te zetten en ze vitaler te maken, samen met mijn team. Zodat ze zich bewust zijn van hun sterke eigenschappen en deze in kunnen zetten op moeilijke momenten. Ik help vrouwen niet alleen hun doel te bereiken, maar ook te behouden.

Wat ik vaak hoor van cliënten die eerder zijn begeleid, is dat de meeste trajecten gaan over snel je doel bereiken. Dat is hartstikke mooi. Maar wat gebeurt er na het traject, als je ‘los wordt gelaten’? Hoe groot acht je de kans dat je het volhoudt?

Bij MOOVZ staat juist dat volhouden centraal. Wij zorgen ervoor dat je vitaler wordt en blijft, zodat je verder kunt werken aan wat jij in het leven de moeite waard vindt. Je kunt bijvoorbeeld fit zijn en mooie PR-tjes scoren, maar wat heeft dat voor waarde in je leven als je nergens anders voor je bed uit wilt komen? Bij mij word je UIT die ‘overleefstand’ gehaald, zodat je met dikke hoofdletters kunt LEVEN. En meer uit het leven kunt halen.

Ben jij of ken je iemand die op zoek naar een coach die je begeleidt op basis van duurzaamheid en niet op basis van een Quick Fix? Die kijkt naar gedrag, gewoonte en naar de kwaliteit van jouw leven?

Ga met mij een vrijblijvend gesprek aan. Via dit formulier plan je het gesprek wanneer het jou uitkomt.

Lodia

 

 

Terug naar HOME