Valery

Valery

Groepslesdocent / Baliemedewerker

Biography:

Hi, ik ben Valery! Bij MOOVZ zul je mij onder andere zien doceren bij verschillende groepslessen en achter de balie. Na jarenlang dienbladen lopen in verschillende restaurants in en om Deventer was ik op zoek naar iets wat ik de rest van mijn leven wil blijven doen.

Bewegen doe ik graag, met name dansen. Na de internationale balletacademie en urban dance opleiding heb ik altijd les gegeven en zelf gedanst bij verschillende dansscholen. Uiteindelijk ben ik er in geslaagd om van mijn passie mijn werk te maken bij MOOVZ.

Als ik niet aan het werk ben, sta ik het liefst in de keuken. Ik kook graag voor andere mensen en experimenteer dan ook graag. Eten moet voedzaam en lekker zijn, daarom kook ik elke dag graag met liefde. Daarnaast ga ik graag op stap met mijn gezin.

Gelukkig zijn vind ik het belangrijkste in het leven. Met jezelf, thuis of op je werk. Soms is het even zoeken, maar dan heb je ook wat!

Een ontzettende afknapper vind ik als mensen lelijk doen tegen elkaar. Het heeft geen zin en je wordt er zelf niet beter van.

Voor lekker eten ben ik altijd te wekken, ik dans en spring het er wel weer vanaf ;).

Wees lief voor jezelf, dan doen anderen dat ook!

 

Terug naar HOME

error: Content is protected !!