VYTAL

Wil jij...

… gevarieerder en gezonder eten waar je ook energie van krijgt?
… op een verantwoorde manier afvallen of aankomen?
… weinig tijd kwijt zijn met denken over wat én hoeveel je mag eten?
… eindelijk iets wat werkt na allerlei diëten met een blijvend resultaat?
… je doel behalen en toch lekker kunnen blijven eten?

Dan is onze VYTAL MOOVZ Challenge perfect voor jou

VYTAL is hét gepersonaliseerde voedingsprogramma waarmee je echte resultaten boekt!

“Gezond eten = aardappels, 200 gr groenten, stukje vlees en twee stuks fruit per dag. Zo dacht ik er tot voor kort over. Ik vond het bovendien al heel wat dat ik dagelijks fatsoenlijk ontbeet met kwark en muesli. Totdat ik VYTAL aangeboden kreeg. “ Je moet wel plannen, maar geef het in ieder geval twee weken een kans” kreeg ik te horen. Na deze twee weken wil ik niet anders meer!
Telkens weer ben ik aangenaam verrast door de smaak van een gerecht. Ik maak eind van de week mijn planning en boodschappenlijst in de app en koken maar! Alles is in no-time klaar en mijn man, zoon en dochter zijn er ook tevreden mee. En als klap op de vuurpijl ben ik in die twee weken ook al 5% in vet kwijt! Ik ga er dus voorlopig nog wel mee door. En mijn man (nu zes kilo lichter) dus ook!” – Ivonne v. D.

HOE WERKT HET?

  1. Plan je week vooruit
  2. Stel je eigen maaltijden samen
  3. Kies uit heerlijke recepten
  4. Behaal resultaat!

Voedingsplan met WeekMeals

Begeleiding op maat

Bereik je doelen zonder calorieën bij te houden
Wetenschappelijk onderbouwde uitgangspunten
Minimaliseer je hongergevoel
Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten
Gezond eten en genieten zonder schuldgevoel

“Als het om sporten gaat, weet je dat wat je doet in de sportschool belangrijk is. Maar wat je buiten de sportschool doet – wat je eet, wat je drinkt, en vooral hoe je slaapt, is net zo cruciaal. Twee jaar geleden ben ik begonnen met intensief sporten. Naast de vele bewegingsuren liet ik alle koolhydraten staan om zoveel mogelijk lichaamsvet te verliezen. Met resultaat, maar het ging langzaam.. te langzaam. Als ik doelen wilde behalen, moest ik beter gaan eten. Ik vond het spannend, maar Lodia heeft mij op een goede manier begeleid en vertrouwen gegeven.
Door het gebruik van VYTAL konden we mijn energiebehoefte afstemmen op mijn doelen: meer spier en minder vet, waardoor ik meer uit mijn trainingen kon halen en mijn sportprestaties omhoog zouden gaan. Het inplannen van de maaltijden gaf mij enorm veel rust en houvast. De recepten zijn echt enorm gevarieerd en clean. Daarnaast kent de app de meeste proteïnepoeders en eitwitrepen. De afgelopen weken heb ik ervaren wat de juiste voeding met mijn lichaam kan doen.
Nooit verwacht, maar absoluut waar: ik voel mij letterlijk sterker en energieker. Mijn sportprestaties schieten omhoog. En last but not least: Mijn gewicht is de afgelopen zes weken exact hetzelfde gebleven, maar ik ben wel 5,5% vetmassa kwijt en 3% in spiermassa aangekomen!” – Merle B.

Smaakvol, snel & praktisch!

  • Makkelijk te bereiden maaltijden
  • Opties voor maaltijden & tussendoortjes
  • Zelf kiezen, géén streng weekmenu
  • Porties kloppen automatisch
  • Het hele gezin kan mee eten

HET MOOVZ WEEKMEALS PLAN!

Met een totale waarde van EUR 139, NU EUR 32 per maand!

1. intakegesprek van 45 min voor gepersonaliseerd macroprofiel incl. meting en weging
2. 24/7 toegang tot de app WeekMeals met smakelijke, makkelijke en voedzame recepten
3. maandelijks 1x Personal Coach sessie van 30 min om te evalueren en evt. bij te sturen
4. tips en tools om niet alleen resultaten te bereiken, maar ook om ze vast te houden!

Ja, ik meld me aan voor het MOOVZ WeekMeals Plan!
Ik krijg na aanmelding en betaling een bevestiging. Vanaf de startdatum krijg ik 24/7 toegang tot de gepersonaliseerde app, een intakegesprek van max 45 minuten en 1x per maand een (online) coach sessie van max 30 minuten met kennis, tips en handvatten voor een betere balans tussen voeding, beweging, mindset en rust.
Het plan is per kalendermaand opzegbaar.
Alle persoonlijke gegevens worden discreet behandeld en uitsluitend aangewend waarvoor ze bedoeld zijn. We besteden maximaal 1 mail of belletje voor eventuele feedback.
=
error: Content is protected !!